Студио на морето без такса поддръжка

Студио на морето без такса поддръжка

Илюзия или реалност?

 

Ако сте в търсене на Вашия апартамент или студио на морето без такса поддръжка, ако обичате Южното Черноморие и искате да инвестирате перспективно, всичко това може да откриете в La Veranda, жилищна сграда на първа линия море в Китен, със спираща дъха гледка!

Ако сте заинтригувани от идеята за покупка на студио на морето без такса поддръжка и какви са плюсовете от това, то статията по-надолу е за Вас!

В света на недвижимите имоти търсенето на перфектното жилище е съпътствано от много въпроси. Един от тях е свързан с разходите за поддръжка на имота. Във време, когато сметките за електричество и таксите за обслужване на сгради се увеличават, идеята за апартамент или студио на морето без такса поддръжка на метри от плажа звучи като приказна илюзия.

Но → съществува.

Апартамент на морето без такса поддръжка
Снимка: апартамент в „Ла Веранда“

Какво означава „апартамент без такса поддръжка“?

Означава да купите имот, за който не е необходимо да заплащате месечни или годишни такси за поддръжка на общите части на сградата, за ремонт на асансьори, почистване и грижа за общи зони. Идеята звучи приказно изкушаващо и привлича вниманието ни.

 

Още плюсове в плюс
при покупка на апартамент или студио без такса поддръжка:

  • Икономия на разходите в дългосрочен план.
  • Гъвкавост. Собственикът сам управлява имота си, независим е и има по-голям контрол върху разходите и начина, по който се извършват ремонти и други дейности.
  • Индивидуалност. Няма ограничения за ремонт, стига да не нарушават фасадата на сградата, законите и нормативните актове.
  • Цената на апартамента в някои случаи без такса поддръжка може да е по-ниска.
  • Изгодна инвестиция с потенциал за по-висока възвращаемост.
  • Липсата на управляваща компания и такси за поддръжка може да намали риска от спорове между собствениците.

Кога обаче „без такса поддръжка“ е действително изгодна сделка и кои са факторите, които влияят да я има?

  • Експлоатационният период на сградата. Или иначе казано колко е нова и колко е стара сградата. По-ново строителство сгради обикновено са по-устойчиви по отношение на енергийната ефективност и ще изискват по-малко поддръжка и ремонт. По-старото строителство, от друга страна, могат да имат по-големи нужди от ремонт и поддръжка.
  • Мащаб на сградата и броя жилища, общи части и зелени площи за обгрижване. По-големите и многоетажни сгради, с големи зелени терени и градини, изискват повече средства за поддръжка и административни разходи.
  • Допълнителните удобства и услуги на сградата. Наличието на зали, барбекю зони, басейни, фитнес зали и други удобства водят до по-високи разходи и такса поддръжка едва ли би могла да се избегне.


Апартамент или студио на морето без такса поддръжка
е привлекателна възможност, но изисква внимателно проучване на състоянието на сградата, броят жилища, нейното местоположение и управление, както и допълнителните услуги, които предлага.

Апартаменти на морето без такса поддръжкаСнимка: Сграда „Ла Веранда“

 

Защо La Veranda е подходящ избор и няма такса поддръжка?
Защото…

Все фактори, които не изискват такса поддръжка от собствениците.

Ако мислено вече сте се запътили на Юг, насладете се на една виртуална разходка в La Veranda – Китен! Разходете се визуално по етажите на сградата, разгледайте екстериора и заобикалящата среда, запознайте се със схемите на плащане.

Инвеститор е „Артстрой 1 Инвестмънт“ ЕООД, компания с 25-годишен опит в инвестиционното строителство и богато портфолио от успешно завършени проекти в жилищния сектор.

 

Направете запитване