Локация

Локация

Град Китен е едно от най-красивите кътчета по българското Черноморие. Омайва с кристално чисто море, с красиви горски масиви и широки плажове с мек, златист пясък. Красивата природа, плитките води, изящните залези, топлите емоции… Редицата забавления и развлечения, които китното градче предлага, го правят една от най-предпочитаните български дестинации от хора на всички възрасти.

Апартаментен хотел La Veranda се характеризира с отличната си локация – на първа линия море и чудесна ситуация – в посока юг – югоизток. Изградена е добра комуникативност, както за пешеходци така и за автомобилен достъп. Добре устроената инфраструктура и близостта до морето го превръщат в прекрасен избор както за инвестиция, така и за нов морски ваканционен имот

Китен предлага разнообразие от впечатляващи забележителности. Недалеч от града се намират природен резерват Ропотамо и древният град Ранули, разположен на хълма на причудливото скално образувание „Лъвската глава“. Мястото впечатлява с красиви природни пейзажи и богато разнообразие от животински и растителни видове. Природен парк „Странджа“ е още едно вълнуващо място, което привлича всички, които обичат да се докосват до природата и да изследват нови и уникални места. Паркът предлага множество пешеходни маршрути и богата флора и фауна. В близост до Китен се намират и други интересни места. Крепостта Урдовиза, Подводния параклис „Св. Николай Чудотворец“, Тракийското светилище Беглик Таш и Църквата „Успение Богородично“, които привличат всеки, който желае да се потопи в историята и природата на този регион.

Направете запитване