За нас

Artstroy 1 Investment® е инвестиционна компания в сферата на недвижимите имоти. Част от семейството на Artstroy Group® – инвестиционна, акционерна компания с установени традиции и устремен поглед към бъдещето, която съществува повече от 24 години на българския пазар. Всички компании от Групата залагат на професионализъм, утвърдени стандарти и качество на всички етапи от своята дейност. От създаването си до днес, Artstroy Group® успя устойчиво да наложи силна идентичност на бранда си на българския пазар. С високото качество на изпълнение и професионално отношение към клиентите си, компанията се превърна в една от водещите строителни фирми. С цел подобряване на управлението и оптимизиране на корпоративната структура на дружеството, бива преструктурирана в 3 основни звена, част от които е Artstroy 1 Investment®.

2000 г.

Създаване на строителна фирма „АРТСТРОЙ 1“ ЕООД

2017 г.

„Артстрой 1“ ЕООД бива преструктурирано, като от него се отделя и учредява дружеството „Артстрой 1 Инвестмънт“ ЕООД

2017 г.

Дружеството променя наименованието си от „Артстрой 1“ ЕООД на Artstroy 1 Construction®

2017 г.

„Артстрой Груп“ АД става едноличен собственик на  капиталовите дружества.

Основната дейност на компания Артстрой 1 Инвестмънт се фокусира върху проучване и инвестиции в изграждането на недвижими имоти. Част от дейностите на Artstroy 1 Investment® включват предпроектно проучване, маркетинг, продажба и професионално консултиране на клиентите, съдействие при обработка на документи при сключване на сделка с имотите, част от портфолиото на компанията.

Нашата визия

Стремим се да осигурим по-висок стандарт на живот. С покупката на апартаменти или друг недвижим имот от нас, Вие получавате възможност да се сдобиете с качествено жилище и уютен дом, съобразен с Вашите нужди и изисквания.
Дали ще решите да направите покупка с цел живеене или инвестиция, ние ще се погрижим да останете доволни от избора си!

Нашата мисия

Тук сме, за да Ви помогнем да направите най-добрия избор на жилище. Нашата мисия е да помагаме на клиентите си да се възползват по най-добрия начин от възможностите, които предлагаме.

Нашите ценности

  • Професионализъм – Поддържаме високи стандарти на професионализъм във всички аспекти на нашата дейност, като подхождаме с уважение и отговорност към нашите клиенти, партньори и служители.
  • Качество – Отдадени сме на постоянно усъвършенстване и високи стандарти на качество на предлаганите от нас решения и продукти, с цел да повишим удовлетворението и доверието на нашите клиенти.
  • Работа в екип – Държим на екипната работа и взаимодействието между нашите служители и партньори. Вярваме, че сътрудничеството и обменът на знания създават по-силна и постоянно развиваща се среда.
  • Иновативност – Вглеждаме се в бъдещето и насърчаваме иновациите в нашата индустрия. Смело търсим нови и все по-ефективни начини за постигане на успех и решаване на предизвикателствата пред нашите клиенти и бизнеса.

 

Офиси на Artstroy 1 Investment:

Централен офис гр. Бургас:
ул. Александровска 98, ет.1

Офис в гр. София: 
Бул. Никола Вапцаров 53, ет.2

Офис продажби, La Veranda, Китен:
гр. Китен, ул. Странджа 32А, партер, хотел Пиреа
За огледи, моля първо позвънете на посочените телефони!

 

Контакти за запитвания и информация за обектите в продажба:

Безплатен телефон за запитвания свързани с продажба на имоти,
собственост на Artstroy 1 Investment®0800 20 888
Мобилен телефон за запитвания: +359 886 611 666
E-mail: sales@artstroy.eu

Направете запитване